Clairvoyance og kanalisering online session

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

online clairvoyance

Clairvoyance og kanalisering online session

Står du i en svær situation eller periode i dit liv.

Har du brug for hjælp til at træffe de valg, som er helt rigtige for dig. Har du brug for at mærke, at du ikke er alene.


Ved hjælp af clairvoyance oplever du en forstærkning af mødet med den åndelige verden og finder fornyet mod til dine læringsområder i livet. Du støttes bestemt men kærligt og får indsigt i dit liv og dét, som begrænser dig. 

Alle clairvoyance sessioner er ganske personlige og bliver til i øjeblikket.
Det væsentlige er for mig at videregive de budskaber, jeg modtager til DIG, i så ren og ufortolket en form, som det er muligt. Derfor mediterer jeg altid forud for en session og "sætter derfor mig selv til side", så DU er i fokus med budskaberne til dig fra den åndelige verden.

Du modtager på mail en optaget lydfil af din session inden for 24 timer, så du kan lytte til den igen, når du har lyst til det. Ofte hører vi mere, når vi genlytter.

 

Under clairvoyance og kanalisering anvender jeg klarfølelse, klarhørelse og klarsyn samt klarduft.

Derudover sker det, at jeg formidler en kontakt mellem dig og en afdød. Denne kontakt er valgt af den afdøde. Således kan (og ønsker) jeg ikke "at kalde" på specifikke afdøde. Den afdøde, som måtte have en besked, henvender sig selv under en session eller kort tid forinden. 

Under sessionen taler jeg mere end du, da jeg er talerør for de beskeder, der måtte være til dig. Der er således ikke tale om en dialog i ordinær samtaleform, men derimod om formidling til dig. Du har altid mulighed for at bryde ind, og du har mulighed for at spørge samt bede om, at det pågældende emne vil blive forklaret yderligere.

Undervejs vil jeg spørge dig, om du forstår. Dette for at vide, om jeg skal uddybe eller om vi kan fortsætte med videreformidlingen.

Clairvoyancen foregår på en ganske uformel og afslappet måde.

Der er ingen "rigtig måde" at modtage clairvoyance og kanalisering på.
Der er både plads til latter, alvor og gråd.

Sessionen varer ca. 45 - 60 minutter. Prisen er kr. 1450

 

DKK 1,160
Total due DKK 1,160

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.